Ben je een liefhebber van chocolade? En van simpele kwarktaarten? Dan is dit recept voor een pure chocolade kwarktaart met frambozensaus waarschijnlijk iets voor jou! De taart hoeft niet afgebakken te worden en bevat relatief weinig ingrediënten. Zo bevat de vulling enkel magere kwark, pure chocolade, gelatine en optioneel wat rauwe cacao en/ of suiker. Overigens kun je de kwarktaart ook prima met witte- of melkchocolade maken, als je dat lekkerder vindt. Indien je meer een aardbeien- dan frambozenliefhebber bent kun je aardbeien gebruiken voor de saus. Of je laat de saus gewoon achterwege.
Ingrediënt: gelatine
Zin in een gezond tussendoortje, dessert of ontbijt? Maak dan eens deze bananen kwarktaart met kokos en chocolade. Ja, je lees het goed, taart voor ontbijt. Dankzij de ingrediënten die erin gaan kun je deze multifunctionele kwarktaart guilt-free op elk moment van de dag nuttigen. Ideaal, toch?