Aubergine ovenschotel (Melanzane alla Parmigiana)
In dit recept staan twee aubergines aangegeven. Ik had echter twee redelijk kleine aubergines (het Albert Heijn formaat) gebruikt. Mocht je grotere aubergines hebben, dan klopt de verhouding ten opzichte van tomatensaus en de kaas niet meer. Reken daarom gewoon op iets van zo’n 250 gram aubergine per persoon. Btw: als je elke laag van de ovenschoten geheel wilt bedekken met mozzarella dan zul je waarschijnlijk meer mozzarella nodig hebben dan in het recept wordt aangegeven. Zelf heb ik de mozzarella steeds her en der verspreid tussen de Grana Padano en dan heb je aan deze hoeveelheid genoeg.
Porties |
Prep Tijd |
2personen |
15minuten |
Kook Tijd |
Passieve Tijd |
30minuten |
30minuten |
Porties |
Prep Tijd |
2personen |
15minuten |
|
Kook Tijd |
Passieve Tijd |
30minuten |
30minuten |
|