Porties | Prep Tijd |
1persoon | 10minuten |
Kook Tijd | Passieve Tijd |
5minuten | 25minuten |
|
|
Over de kip
De bereidingstijd van het gerecht is deels afhankelijk van het soort kip dat je gebruikt. Als je bijvoorbeeld voor kippenpoten kiest, wat prima zou kunnen, dan dienen die veel langer te garen dan de aardappelen en de wortelen. Stoof in dat geval eerst de kip zo’n 25 minuten voordat je de de aardappelen en de wortelen toevoegt.
Andere ingrediënten
Hoewel de basis van Dak Bokkeum Tang bestaat uit kip, aardappelen en wortelen zou je er nog andere ingrediënten doorheen kunnen doen. Denk hierbij aan Chinese kool, spitskool en/of shiitakes.
Ik hoor graag wat je ervan vindt! Laat dus vooral een berichtje achter of geef het recept een rating. Heb je er een foto van gemaakt en deze gedeeld op Instagram? Tag mij dan @gewooneenfoodblog.nl zodat ik het resultaat kan zien. Daar word ik blij van!
Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste recepten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!