Porties | Prep Tijd |
2porties | 5minuten |
Kook Tijd |
30minuten |
|
|
In plaats van Roseval aardappelen kun je ook andere vastkokende aardappelen of krieltjes gebruiken (snijd de aardappelen dan in kleinere stukken, de krieltjes hoef je alleen te halveren). In plaats van verse rozemarijn kun je ook gedroogde rozemarijn gebruiken; voeg dan +- 0,5 theelepel in plaats van 0,5 eetlepel per portie toe. Gedroogde rozemarijn heeft vaak namelijk een iets sterkere smaak dan verse rozemarijn. Andere kruiden die lekker zijn om te gebruiken zijn oregano en tijm. Voor oregano kun je een soortgelijke hoeveelheid aanhouden als aangegeven wordt voor rozemarijn. Gebruik echter iets minder tijm omdat die wat sterker van smaak is.
Ik hoor graag wat je ervan vindt! Laat dus vooral een berichtje achter of geef het recept een rating. Heb je er een foto van gemaakt en deze gedeeld op Instagram? Tag mij dan @gewooneenfoodblog.nl zodat ik het resultaat kan zien. Daar word ik blij van!
Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste recepten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!