Pecanboter met dadels en kaneel
`
Porties Prep Tijd
1klein potje 10minuten
Porties Prep Tijd
1klein potje 10minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Plaats de pecannoten, dadels en vloeibare kokosolie in de foodprocessor of blender vermaal deze totdat er een grove pasta-achtige substantie ontstaat. Dit kan zo’n vijf tot tien minuten duren. Breng de dadels-pecannotenpasta op smaak met kaneel en zeezout.

Gewooneenfoodblog.nl op Social Media

Instagram | Pinterest | Facebook

Heb je het recept gemaakt?

Ik hoor graag wat je ervan vindt! Laat dus vooral een berichtje achter of geef het recept een rating. Heb je er een foto van gemaakt en deze gedeeld op Instagram? Tag mij dan @gewooneenfoodblog.nl zodat ik het resultaat kan zien. Daar word ik blij van!

Gratis de nieuwste recepten ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste recepten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!