Porties | Prep Tijd |
2personen | 10minuten |
Kook Tijd |
90minuten |
|
|
Azijn naar keuze?
Kies bijvoorbeeld uit:
Dit recept als ovenschotel?
Als je (bewust) te veel van het recept maakt, dan zou je van de restjes een prima ovenschotel kunnen maken. Vet daarvoor een ovenschaal in met een laagje olijfolie en doe de rode kool stoofpot erin. Dek deze af met een laagje aardappelpuree of een puree van groenten (strooi er eventueel een handje paneermeel overheen) en zet de ovenschaal in een voorverwarmde oven op 200 graden. Als je de rode kool en de puree eerst opwarmt, dan hoef je de ovenschotel maar 15 a 20 minuten in de oven te zetten (of totdat de puree een beetje krokant is geworden).
Ik hoor graag wat je ervan vindt! Laat dus vooral een berichtje achter of geef het recept een rating. Heb je er een foto van gemaakt en deze gedeeld op Instagram? Tag mij dan @gewooneenfoodblog.nl zodat ik het resultaat kan zien. Daar word ik blij van!
Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste recepten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!